ADIYAMAN / BESNİ - Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan YANKI Projesi kapsamında rehber öğretmeni olmayan okullarda planlanan öğrenci öğretmen ve veli seminerleri 17.04.2024 tarihinde başlamıştır. Seminerlerde Psikolojik Sağlamlık (Zorlu yaşam olayları ile mücadele), güvenli internet kullanımı vb. konularda bilgilendirme kurum rehber öğretmeni/psikolojik danışmanları Sedat KILINÇ, Murat DELEN ve Ayşe DURĞUT tarafından verilmiştir. Seminerler 13.05.2024 tarihinde sona erecektir.

Nis

İçeriğe ulaşmak için linke tıklayınız.

Mrt

Rehberlik hizmetleri bölüm başkanlığımız tarafından Gölbaşın' da rehber öğretmeni olmayan okullarda öğretmenlere yönelik psikolojik sağlamlık, anaokulu ve ilkokul velilerine yönelik mahremiyet eğitimi, teknoloji bağımlılığı, okul öncesi öğrencilerine yönelik mahremiyet eğitimi, ilkokul öğrencilerine yönelik akran zorbalığı vb. konularda 23.02.2024 tarihinde başlayan seminerlerimiz 28.03.2024 tarihinde sona ermiştir. Seminerlerde toplam 6 anaokulunda toplam 386 öğrenciye, 19 ilkokulda 625 öğrenciye, 327 veliye ve 136 öğretmene ulaşılmıştır. Seminerlerde görev alan rehber öğretmen/psikolojik danışmanımız Sedat KILINÇ’ a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Bültene ulaşmak için linke tıklayınız.

Şbt

Rehberlik hizmetleri bölüm başkanlığımız tarafından sorumluluk bölgelerimiz olan Besni ve Gölbaşı ilçelerinde 23.02.2024 tarihinde öğretmenlere yönelik psikolojik sağlamlık, anaokulu ve ilkokul velilerine yönelik mahremiyet eğitimi, teknoloji bağımlılığı, öğrencilere yönelik mahremiyet eğitim, akran zorbalığı vb. konularda seminerler başlamıştır. Seminerler rehber öğretmeni olmayan okullarda 29.03.2024 tarihine kadar devam edecektir. Seminerlerde görev alan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımız Ayşe DURĞUT, Murat DELEN ve Sedat KILINÇ ' a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi öğretmenleri Mehmet Fidançiçek ve Serap Ünal besni ilçesindeki özel eğitim okulları ve sınıflarını ziyarette bulundular.

Şbt

Kurumumuz rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı Ayşe DURĞUT tarafından "Bağımlıkla Mücadele" konulu video hazırlanmıştır. İçeriğe ulaşmak için ilgili linke tıklayınız.

Ock

İçeriklere ulaşmak için ilgili linke tıklayınız

Ock

İçeriğe ulaşmak için linke tıklayınız.

Ock

Besni Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmenleri Mehmet  FİDANÇİÇEK  ve  Serap ÜNAL Gölbaşı ve Tut ilçelerindeki özel eğitim sınıflarını ziyarette bulundular.

İçiriğe ulaşmak için tıklayınız.