ADIYAMAN / BESNİ - Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Etiket Sonuçları: Riba

May

MEB Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliğinin  “Programın tasarlanması sürecinde her eğitim öğretim yılı mayıs ayında test ve test dışı teknikler kullanılarak öğrencilerin rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerine ilişkin ihtiyaçları belirlenir.”  Maddesi gereğince tüm okul ve kurumların 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılındaki rehberlik ihtiyaçlarının belirlenmesi amacı ile Mayıs Ayı içerisinde Rehberlik İhtiyaçlarını Belirleme Anketi (RİBA) çalışmalarını tamamlamaları gerekmektedir.

Bu kapsamanda bakanlıkça hazırlanan  RİBA’yı dijital ortama aktarma hakkında bilgilendirme videosu yayınladık. İçeriğe ulaşmak için linke tıklayınız.

May

Mayıs 2023 tarihinden itaberen RİBA formları güncellenmiştir. Kademelere göre formlara ulaşmak için okul kademenizin olduğu linke tıklayınız