ADIYAMAN / BESNİ - Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi

İçiriğe ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Benap akademik gelişim atölyeleri kapsımında il geneli rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımıza yönelik Uzman Psikolojik Danışman ve  Klinik Psikolog Raşide Yılmaz tarafından “İyileştirici Öyküler “eğitimi verilmiştir. Toplamda 86 psikolojik danışman eğitime katılmıştır. Desteklerinden ötürü uzman psikolojik danışman ve klinik psikolog Raşide Yılmaz ‘a  Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, katılımlarından dolayı tüm psikolojik danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

İçeriğe ulaşmak için linke tıklayınız.

Ekm

Kurumumuz rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı Ayşe DURĞUT tarafından yerel hedefimiz "motivasyon" ile ilgili video hazırlanmıştır. İçeriklere ulaşmak için ilgili linklere tıklayınız.

Eyl

Rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı olmayan okullar için kurumumuz rehberlik ve psikolojik bölümü tarafından örnek rehberlik ve psikolojik danışma planları hazırlanmıştır. İçeriğe, kendi kademizin olduğu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okulunuzun ihtiyaçları doğrultusunda planda değişikler yapabilirsiniz . Plan hazırlama ile ilgil ayrıntılı bilgi ve dokuman için Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden yararlanabilirsiniz.

Eyl

''Servis Sürücülerimize Öneriler'' Konulu Videomuz :

Eyl

''Okula Uyum'' konulu videomuz:

Ağu

Öğrencilerimizin bir üst  öğrenim kurumuna geçişinde profesyenel destek sağlamak amacıyla kuralan YKS tercih  danışmanlığı birimlerinden biri olan kurumumuzda YKS tercih danışmanlığı süreci, kurumumuz rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar ile yürütülmeye devam etmektedir.

Tem

Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Ortaöğretim okullarımızda 2023 YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI BİRİMLERİ kuruldu.