ADIYAMAN / BESNİ - Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Tem

Geçmiş yıllara ait yks verileri derledik. İçeriğe ulaşmak için ilgili yere tıklayınız.

Ara

SORUMLULUK BÖLGEMİZDE YER ALAN BESNİ İLÇESİNE BAĞLI BELDE VE KÖYLERDE BULUNAN ÖZEL EĞİTİM SINIFLARI ZİYARET EDİLDİ...

Nis

10 Nisan 2020 14:40 6607 Bakanlığımız Gençler İçin Koronavirüs Günlerinde 'Psikolojik Destek' Rehberi hazırladı

Bakanlığımızca, koronavirüs salgını süresince psikososyal destek hizmetleri kapsamında  psikolojik sağlamlığı korumak amacıyla öğrenci ve velilere yönelik desteklere devam ediliyor.

Daha önce "Aileler İçin Çocuklara Yardım Rehberi" ile "Yetişkinler İçin Bilgilendirme Rehberi" yayımlayan bakanlığımız, şimdi de gençlere yönelik bilgilendirme rehberi hazırladı.

Koronavirüs salgını sürecince gençlerin psikolojik sağlamlıklarını korumak amacıyla bilgilendirmelerin yer aldığı rehber, Bakanlığımızın internet sitesi "www.meb.gov.tr"  ve www.orgm.meb.gov.tr üzerinden erişime açıldı. Rehber, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ve uzman akademisyenler tarafından hazırlandı.

Nis

İlkokul ve ortaokul düzeyindeki kaynaştırma öğrencilerine yönelik Türkçe, matematik ve hayat bilgisi derslerine ait 30 yeni ders anlatım videosu hazırlandı. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, derslerin 17 Nisan'da TRT EBA TV'de yayınlanmaya başlanacağını duyurdu.